Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΑ - Γραμμένος: «Αυτά είναι αστειότητες»

grammenos1
Αρκετά καυστικός παρουσιάστηκε με δηλώσεις του χθες, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4″ ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος κλήθηκε να τονίσει την άποψή του για τις διαμαρτυρίες αρκετών ομάδων σε συσχετισμό με τις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Στην Ένωση δεχόμαστε οποιαδήποτε παράπονα και τα εξετάζουμε, αρκεί αυτά να έχουν βάση. Οι περισσότερες διαμαρτυρίες παραγόντων και ομάδων που θέλουν να μπλέξουν τις επερχόμενες εκλογές, είναι αστειότητες και γελοιότητες. Αυτός που τα δηλώνει πρέπει να έχει συναίσθηση και αυτών που λέει. Αν καθίσουμε και ασχοληθούμε με τον οποιονδήποτε καλόπιστο ή κακόπιστο που λέει αυτά, στο τέλος θα πρέπει να κάνουν ένα επιχειρηματολόγιο είκοσι σελίδων. Και αυτό δεν θα το κάνουμε.. Αυτά δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους. Επίσης, αν καθίσουμε και ασχοληθούμε με υποθέσεις, τότε μπαίνουμε στη σφαίρα του παραλόγου».
Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό της Ένωσης μετά και την τελευταία αναβολή, τονίζοντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, ειδικά με την Α1 Κατηγορία:
«Έχουμε πραγματικά πρόβλημα και αυτό έχει να κάνει με την Α1 κατηγορία. Στις άλλες κατηγορίες είναι διαχειρίσιμο. Πρέπει να δηλώσουμε στην ΕΠΟ πρωταθλητή και δευτεραθλητή μέχρι τις 27 Απριλίου και αυτή η κακοκαιρία μας έχει βγάλει εκτός προγραμματισμού. Δυστυχώς δεν βλέπω να βελτιώνεται ο καιρός και αν δεν είχαμε τις κακοκαιρίες το φετινό χειμώνα θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές».
Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣΜ ανέφερε πως οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα του, προς τα τέλη Μαΐου, βάζοντας «στοπ» σε οποιαδήποτε φημολογία αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου