Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SPORTS - «Διπλάρα» στο Πανόραμα για την Αστραπή Μεσαίου, «χτυπάει» play off

mesaio omadiki
Aκόμα μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η Αστραπή Μεσαίου, η οποία συνδυάστηκε με σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στο Πανόραμα, ,με 0-2 επί του ΠΑΟΔ.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το Μεσαίο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα, ενώ είχε μάλιστα και δύο δοκάρι με τον Σουχασβίλι στο 60΄και τον Αμανατίδη στο 77΄.
Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Μανελίδης και ο Βιλανάκης στο 68΄και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αντίστοιχα. Πάντως, αυτή η νίκη είχε τεράστια βαθμολογική σημασία καθώς η Αστραπή πάτησε… play off και πλέον με την εξαιρετική πορεία που διαγράφει στο δεύτερο γύρο, ειδικότερα μετά την επιστροφή Βιλανάκη στον πάγκο, αποτελεί ένα από τα φαβορί για να συμπληρώσει την πρώτη εξάδα.
ΠΑΟΔ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ 0-2
Σκόρερ: Μανελίδης 68′, Κ. Βιλανάκης 90+
Διαιτητής: Μπάτζιος (Α. Μερκενίδης – Παν. Παπαδόπουλος).
ΠΑΟΔ: Χατζόπουλος, Μουμτζής, Κράλλης (81′ Αλεξίου), Γερομανώλης, Γεράκης, Ανταβαλης, Κέντρος (60′ Ψωμάς), Μαλαδάκης, Κούτουλας, Μπλάντος (73′ λ.τρ. Ιωαννίδης), Γεωργιάδης.
ΑΣΤΡΑΠΗ: Κ. Τσολακίδης, Ρ. Αμανατίδης, Αλ. Μαρμαρίδης, Γ. Μπέκας, Κ. Βιλανάκης, Π. Λαζαρίδης, Σουκάντος, Χ. Λαζαρίδης (87′ Αν. Μαρμαρίδης), Μανελίδης, Γ. Τσολακίδης (61′ Γ. Πασχαλίδης), Σουχασβίλι (71′ Χ. Μαρμαρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου