Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SPORTS - Η μάχη της παραμονής στην Super League - Πέντε ομάδες παλεύουν να αποφύγουν δύο θέσεις

Η μάχη της παραμονής στην Super League - Πέντε ομάδες παλεύουν να αποφύγουν δύο θέσεις
Το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Super League δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο ή ποιες θα μπουν τελικά στα πλέι-οφ. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την παραμονή στην κατηγορία και αυτή την στιγμή πέντε ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Football League.

Νίκη Βόλου και ΟΦΗ έχουν ήδη αποχαιρετίσει την κατηγορία, οπότε απομένουν άλλες δύο θέσεις για να βρουν κατόχος στο δρόμο για τη Football League την επόμενη περίοδο. Πέντε ομάδες βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νήμα και αναμένεται να μονομαχήσουν μέχρι τέλους ψάχνοντας για τους βαθμούς της σωτηρίας.
Βαθμολογία ουραγών
12) Πανιώνιος 29
13) Πανθρακικός 28
14) Λεβαδειακός 28
15) Πλατανιάς 28
16) Εργοτέλης 25

Σε πιο δύσκολη θέση και από τις πέντε ομάδες βρίσκεται ο Εργοτέλης, ο οποίος μετράει 25 βαθμούς ενώ Πλατανιάς, Λεβαδειακός και Πανθρακικός ισοβαθμούν στους 28 με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Στους 29 βαθμούς βρίσκεται ο Πανιώνιος χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αισθάνεται και πιο άνετα αφού τον χωρίζει μόλις ένας βαθμό από τη  γραμμή της παραμονής.
Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Πανιώνιος: 26η Βέροια, 29η Νίκη Βόλου* (3-0 α.α), 30η Παναιτωλικός, 31η ΟΦΗ*, 32η Ολυμπιακός, 33η Ατρόμητος*, 34η ΠΑΟΚ.
Πανθρακικός:  26η ΟΦΗ*, 27η Ολυμπιακός, 29η ΠΑΟΚ, 30η Εργοτέλης*, 31η Παναθηναϊκός, 32η Αστέρας*, 33η Βέροια*, 34η Ξάνθη.
Λεβαδειακός: 26η Καλλονή, 29η Παναιτωλικός*, 30η ΟΦΗ, 31η Ολυμπιακός*, 32η Ατρόμητος, 33η ΠΑΟΚ*, 34η Εργοτέλης*.
Πλατανιάς:  26η ΠΑΣ Γιάννινα*, 29η Καλλονή, 30η Βέροια, 31η Νίκη Βόλου* (3-0 α.α.), 32η Παναιτωλικός, 33η ΟΦΗ*, 34η Ολυμπιακός.
Εργοτέλης:   26η ΠΑΟΚ*, 29η Αστέρας*, 30η Πανθρακικός, 31η  Ξάνθη*, 32η Κέρκυρα, 33η ΠΑΣ Γιάννινα*, 34η Λεβαδειακός.
Πανιώνιος και Πλατανιάς ξεκινούν στο φίνις του πρωταθλήματος έχοντας να πάρουν από τρεις βαθμούς αφού στο πρόγραμμά τους βρίσκεται η αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου ενώ ο Πανθρακικός έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Ο Εργοτέλης έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα αφού θα αντιμετωπίσει σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης ενώ θα αντιμετωπίσει εντός τον Πανθρακικό, την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό, δύο από τις τρεις ομάδες δηλαδή που μάχονται για την παραμονή.
Δύσκολο πρόγραμμα έχει πάντως και ο Πανιώνιος αφού τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ ενώ θα ταξιδέψει και στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Εξίσου δύσκολα είναι πάντως τα πράγματα και για τον Πανθρακικό, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης από τις ομάδες πρώτης γραμμής αλλά και τις Βέροια, Σκόντα Ξάνθη καθώς και τον Εργοτέλη εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου