Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SPORTS -Για την Α1 ο ΠΑΟ Κουφαλίων...!!!

koufalia omadiki
Μόνο με θαύμα χάνεται ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή της Α κατηγορίας, από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ο οποίος μετά και την χθεσινή νίκη του με 3-0 επί της Μεσήμβριας, φοράει τα… καλά του ενόψει Α1.Τα Κουφάλια απέκτησαν πλέον 10 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση και πλέον έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή και την επάνοδο τους μετά από δύο χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.


Από την άλλη πλευρά, οι Μεσημβριώτες διαγράφουν καθοδική πορεία τον τελευταίο καιρό και αν συνεχίσουν έτσι τότε αναμένεται να βρεθούν και εκτός play off. Άλλωστε στα τελευταία ματς η Μεσήμβρια παρατάσσεται συνεχώς με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα η εντεκάδα κάθε φορά να βγαίνει οριακά.

Αναφορικά με την χθεσινή αναμέτρηση, για τον ΠΑΟ Κουφαλίων σκόραρε δύο φορές ο Γιαννουπλάκης και ακόμα μία ο Παπαεμανουήλ, οι οποίοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

ΠΑΟΚ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ – ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ 3-0

Σκόρερ: Γιαννουπλάκης 41′, 53΄, Παπαεμμανουήλ 51΄

Διαιτητής: Αγγελάκης (Στάγκος – Μποζατζίδης)

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Σαρηγιαννίδης, Δήτσας (80′ Κατσαβός), Γάκης, Παπαεμμανουήλ, Παπατζίκος, Πολύζος, Τανταλίδης, Τουλγαρίδης (70′ Χούτας), Τζιβελέκης (74′ Κανίδης), Γιαννουπλάκης, Μίσκου

ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ: Καλίγγος, Τάφα, Κοσμίδης, Χαριτίδης, Πέτκος, Κεσίδης, Νικολούλης, Μπάκας (80′ Καραδιαμάντης), Αρβανιτίδης, Τσαρτσάρης, Μποσνιάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου