Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SPORTS - Ομάδα για… play off ο Ολυμπιακός Κυμίνων, πέρασε και από την Σταυρούπολη

kymina goal
Ούτε ο Παύλος Μελάς κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού Κυμίνων, μιας και η ομάδα του Στέφανου Δημητριάδη κέρδισε με 0-1 στην Σταυρούπολη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ανέστης Παντελίδης.

Αυτό ήταν το παρθενικό τέρμα του Παντελίδη με την φανέλα των Κυμίνων, μετά από δύομησι μήνες τραυματισμού, δείχνοντας πλέον ότι όσο περνάει ο χρόνος, θα μπορεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Πάντως, αν και ο νεαρός ξεκίνησε ως εξτρέμ, ο Στέφανος Δημητριάδης τον άλλαξε θέση για ένα τέταρτο με τον Παπαγαθωνικού, περνώντας τον Παντελίδη ως σέντερ φορ, μια εσωτερική αλλαγή η οποία φάνηκε αρκετά χρήσιμη για να επιτευχθεί το γκολ.
Πάντως από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Μελάς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, φορτσάροντας ουσιαστικά στα τελευταία λεπτά για να πετύχει την ισοφάριση. Παρά την πίεση του όμως, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι ελέγχουν το παιχνίδι, αποκρούοντας κάθε επιθετική προσπάθεια των Σταυρουπολιτών.
Πλέον, η μάχη των play off παίρνει… φωτιά με τον Ολυμπιακό Κυμίνων να ισοβαθμεί στους 48 βαθμούς με τον Παύλο Μελά, με τους Κυμινώτες μάλιστα να έχουν μπροστά τους δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ένωση Συκεών και Καρδία, αντιμετωπίζοντας στη συνέχεια την ΑΕ Πολυδενδρίου.
Τέλος, μετά και από αυτό το παιχνίδι οι Κυμινώτες παρέμειναν για 22ο παιχνίδι πρωταθλήματος αήττητοι, διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους για έβδομο σερί παιχνίδι και δείχνοντας ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος την δεδομένη χρονική στιγμή!
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 0-1
Σκόρερ: Παντελίδης 30΄
Διαιτησία: Τεβεκέλης (Νικολαϊδης – Νατσιόπουλος)

Π.ΜΕΛΑΣ (Τσάρτσαλης): Καρυπίδης, Νερσεσιάν, Αμοιρίδης, Χατζηχαριστός, Πλίκας, Λυκίδης, Σοφ. Τσουκαλίδης, Αρχοντίδης, Σκόρδας, Καζάνας, Παπαδόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γεροντίδης, Τοφίκ και Λιοτατής

ΚΥΜΙΝΑ (Δημητριάδης Σ.): Μουρμούρας, Μεσσιάρης, Κιομιρτζόγλου, Σιούνης, Τσακίρης, Αυγέρος, Σαββαϊδης, Παντελίδης, Παπαγαθωνίκου, Τζίμας, Χουνουζίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σοίλεμεζίδης, Σαλακίδης 

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου